Plafonds sauzen.

Heeft u een plafond met een kleinere oppervlakte die u wilt sauzen? Dan kan het traditioneel rollen voordeliger zijn dan latexverf spuiten. Ook al heeft u op voorhand gekozen voor het laten spuiten van uw plafond, dan zullen we u altijd aangeven als traditioneel rollen toch voordeliger uit zou komen.

Eerst het plafond, dan de muren

Wilt u zowel de muren als de plafonds sauzen? Dan is de juiste volgorde om eerst het plafond te doen. Afhankelijk van de oppervlakte is rollen of latexverf spuitwerk de juiste oplossing. Twijfelt u? Vraag ons dan om advies. De structuur van de oppervlakte en het aantal vierkante meters bepalen de beste keuze.

Kosten plafond sauzen

Zelf een plafond sauzen is een lastige klus. Dat komt omdat u vaak boven uw macht moet werken, waardoor het een lastige klus is. Het zal u meevallen wat de kosten zijn voor het laten sauzen van een strak plafond. Een prijsindicatie kunt u hier online gemakkelijk krijgen door het invullen van onze online offertemodule. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de toestand van de ondergrond, kan latexverf spuiten voordeliger uitpakken dan het verfrollen van uw plafond.

Job van Leersum

Particulier

5/5
Enorm tevreden over het werk van Latexverfspuiten.nl. In ons nieuwbouwhuis bleek het stucwerk niet overal even netjes gedaan. Vooraf hebben ze dat ook nog vakkundig bijgewerkt. Het eindresultaat mag er wezen; super strak!
Scroll to Top